Referenties

Zonderland Joure

Ons bedrijf heeft vanaf 2006 een enorme groeispurt doorgemaakt. We zijn gegroeid van 1 naar 20 medewerkers. Daardoor kwam de structurering van onze administratie in het gedrang. We hadden meer grip op de financiële administratie nodig en een duidelijke liquiditeitsbegroting voor financiële instanties en het uiteenzetten van onze toekomststrategie. Het kantoor dat destijds onze administratie verzorgde kon ons daar niet voldoende bij assisteren. We hadden een Registeraccountant nodig die een degelijke verslaglegging kon neerleggen.

Nadat we een aantal grote accountantskantoren hadden benaderd kwamen we in contact met Gearwurk. Dat was voor ons een hele verademing. Want ondanks de enorme groei blijven we dicht bij onszelf. We vinden het heel fijn om een persoonlijke benadering te ervaren. En dat is bij Gearwurk absoluut het geval. Gearwurk is een compact kantoor die alles op een hele persoonlijke en eenvoudige manier benaderd. De face tot face benadering en het feit dat ze dicht bij ons in de buurt zitten heeft er voor gezorgd dat we de zaken samen weer onder controle hebben kregen.

Jan Lolke is voortvarend in de financiële administratie gedoken en dankzij hem hebben wij daar de afgelopen twee jaren weer grip op gekregen. Jan Lolke gaat er gewoon voor. Hij is niet alleen heel bedreven maar ook heel betrokken. Ik wil graag benadrukken dat hij daar ook echt mee naar voren springt ten opzicht van de grote kantoren. Hij heeft kennis van zaken, hij is natuurlijk ook niet voor niets een Registeraccountant. En wat ook fijn is, het metertje loopt niet bij elk wissewasje. Gearwurk werkt met vaste prijsafspraken en je kunt altijd om advies vragen.

Nu zijn we twee jaar verder en we zijn duidelijk weer in control. We hebben een driejaren plan geschreven waarvan Jan Lolke het financiële gedeelte heeft verzorgd. Met een goede financiële onderbouwing konden we onze plannen bij een bank onderbrengen zodat wij nu ook onze plannen kunnen uitvoeren.

Wij hebben duidelijk ervaren dat je met een betrouwbare financiële verslaglegging, met een goed kloppend verhaal, bij financiële instanties en externe partijen veel meer kunt realiseren. En dat was ook onze uiteindelijke doelstelling.

Jochem Zonderland

Zonderland Machinehandel Joure

Contact

Deel ons online

 Gearwurk BV
Van Knobelsdorffplein 14
9203 DJ  DRACHTEN
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

 

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01