Referenties

’t Vishuys Roden

Jan Lolke Dijkstra is absoluut geen ouderwetse accountant die alleen maar naar de cijfertjes kijkt. Hij is meer geïnteresseerd in wat er achter de cijfers zit. Wij werken nu ruim 10 jaar samen. Onze samenwerking begon bij Nicolai & Tabak waarna we samen na de overname naar accon zijn gegaan.

Onze samenwerking is bijzonder goed te noemen. Vaak denk ik verrast: ‘daar heb ik zelf helemaal niet aan gedacht’. Jan Lolke heeft overal goede tips voor. Het menselijke aspect komt in heel veel dingen naar voren. Wij zijn een kleine zelfstandige winkel. Ook bij ons draait alles om het persoonlijke contact.

Je merkt dat organisaties steeds logger worden, de lijnen worden steeds langer. Daardoor is het allemaal niet meer zo overzichtelijk en duidelijk. Wij hebben ervaren dat er dan gemakkelijk fouten worden gemaakt; dingen worden verkeerd ingeboekt of niet opgemerkt.

Gearwurk is een kleine organisatie, de lijnen zijn kort. Dat werkt erg goed. En natuurlijk heeft een organisatie als Gearwurk niet alle specialisten zelf in huis. Maar heb ik eens een vraagstuk waarvoor binnen Gearwurk de expertise niet aanwezig is, dan zorgt Jan Lolke ervoor dat het er komt. Op elk vraagstuk komt een passend antwoord. Het werkt echt fijn dat we zelf niet op zoek hoeven naar de juiste mensen. Het lijkt me duidelijk dat het voor ons heel vanzelfsprekend was om met Jan Lolke mee te gaan naar Gearwurk.

Mark Kooistra

’t Vishuys Roden

Contact

Deel ons online

 Gearwurk BV
Van Knobelsdorffplein 14
9203 DJ  DRACHTEN
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

 

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01