Dankzij Gearwurk hebben wij duidelijk ervaren dat je met een betrouwbare financiële verslaglegging, met een goed kloppend verhaal, bij financiële instanties en externe partijen veel meer kunt realiseren.

Lees meer…

Jochem Zonderland

Zonderland Machinehandel Joure

Alle financiële vraagstukken, investeringen en keuzes die we moeten maken overleggen we met Jan Lolke. Het gaat om een hechte samenwerking. Uitdenken, werken aan de toekomst. Veel meer dan alleen boekhoudkundig.

Lees meer…

Stefan Hagenouw

Ottevangers Lichtdesign Groningen

Vaak denk ik verrast: ‘daar heb ik zelf helemaal niet aan gedacht’. Jan Lolke heeft overal goede tips voor. Het menselijke aspect komt in heel veel dingen naar voren. Als kleine zelfstandige winkel draait bij ons ook alles om het persoonlijke contact.

Lees meer…

Mark Kooistra

’t Vishuys Roden

Jan Lolke is enorm betrokken en erg klantvriendelijk. Hij beantwoordt al onze vragen en zoekt dingen voor ons uit. Daardoor hebben wij een bepaalde rust gekregen in de wetenschap dat het financiële gedeelte wel goed zit.

Lees meer…

Carmen van der Mossel

Beryl Tassen

Jan Lolke is met ons meegegroeid, kent alle ins en outs van ons bedrijf. Het gaat er niet alleen om dat je als onderneming aan het einde van het jaar een jaarrekening gepresenteerd te krijgen. Het gaat vooral om de weg daarnaartoe.

Lees meer…

Michael Kroeze

Kroeze & Partners Vastgoed Heerenveen

Ik ben al ruim 30 jaar ondernemer. Wij zitten in een stabiel groeiende markt en voeren stabiel ondernemerschap. Wat wij vooral prettig vinden is terugkijken en vooruitkijken. En Jan Lolke helpt ons bij het uitzoeken van juridische zaken.

Lees meer…

Pieter van der Meer

Kapsalon Piekasso Surhuisterveen

Jan Lolke Dijkstra is een fantastische accountant. Hij is eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar. Hij werkt één op één en doet alles voor zijn cliënten. Ik tref bij hem een stukje gevoel, warmte. Een zeer deskundig en gedegen vakman.

Lees meer…

Thom van der Heide

Restaurant Élevé | voormalig Restaurant Frouckje State

Wat Jan Lolke onderscheidt van andere accountants is zijn brede vakkundigheid. Hij heeft een hele brede kennis, is niet gespecialiseerd op één gebied. Hij weet net zo goed te adviseren over privé als over bedrijfsinvesteringen.

Lees meer…

Henk Angenent

Woubrugge

Wij boeken onze boekhouding zelf in. Gearwurk controleert deze boekhouding en stelt de jaarrapporten op. Vragen worden meteen opgepakt. Onlangs hadden we een herstructurering van ons bedrijf. Jan Lolke heeft ons er volledig doorheen geholpen.

Lees meer…

Binny Hoekstra

Egberts Caravancenter Leek

Contact

Deel ons online

 Gearwurk BV
Van Knobelsdorffplein 14
9203 DJ  DRACHTEN
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

 

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01