Over ons

Over Gearwurk accountants & advies

Over Gearwurk accountants & advies

Gearwurk – accountants & advies is een jong, dynamisch en professioneel accountantskantoor, opgericht in 2015 door Jan Lolke Dijkstra RA. Wij zijn gevestigd aan de K. R. Poststraat in Heerenveen, in hetzelfde pand als onze samenwerkingspartner Syntacc. De vertrouwensband met onze cliënten, gebaseerd op persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid, vormt de basis voor onze dienstverlening.

Gearwurk accuntants & advies. Onze medewerkers

Samenwerken aan een gezonde bedrijfsvoering

Onze dienstverlening richt zich op de ondernemer van vandaag die vooruit kijkt en nadenkt over de dag van morgen. Gearwurk – accountants & advies werkt samen met haar cliënten aan een gezonde bedrijfsvoering en aan goede bedrijfsresultaten om daarmee de basis te leggen voor de continuïteit van de ondernemingen van haar cliënten. Als het nodig en gewenst is schakelen wij daarbij andere (zakelijke) dienstverleners in.

Fullservice accountantskantoor

Gearwurk – accountants & advies is een fullservice accountantskantoor. Wij kunnen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf van dienst zijn met financiële en strategische advisering, accountancywerkzaamheden, fiscale dienstverlening, het verzorgen van de salarisadministratie en andere administratieve werkzaamheden.

Samenwerkingspartner Syntacc

Door de inbreng van onze samenwerkingspartner Syntacc kunnen we breed opereren. Adviseren in en verzorgen van overnames, fusies, fiscale zaken, financieringen, herstructureringen, reorganisaties, bedrijfsopvolgingen en insolventiebegeleidingen zijn disciplines die wij beheersen en aan kunnen bieden.

Vaste prijzen voor overeengekomen werkzaamheden

Bij Gearwurk – accountants & advies ligt de focus volledig op de ondernemer. Dit waarborgen wij door het hanteren van vooraf afgesproken vaste prijzen voor de overeengekomen werkzaamheden. Hiermee onderscheiden wij ons van de grote(re) kantoren waar naar onze mening persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid inhoudsloze begrippen zijn geworden als gevolg van de eenzijdige focus op declarabele uren.

Over onze naam Gearwurk

De naam Gearwurk is afgeleid van het Friese woord ‘gearwurkjen’ dat ‘samenwerken’ betekent. Deze naam is gekozen om twee redenen:

Een Friese naam voor de onderneming ligt voor de hand. Oprichter Jan Lolke Dijkstra is in zijn denken en doen ‘in oprjochte Fries’. Daar is hij trots op en dit heeft hij tot uitdrukking willen brengen in de naam van zijn onderneming.

De naam ‘Gearwurk’ geeft daarnaast inhoud aan onze filosofie over zaken doen met elkaar. Door samen te werken bereik je meer dan alleen. Als je kunt delen, kun je ook vermenigvuldigen. Optimale dienstverlening is alleen mogelijk als er sprake is van een goede onderlinge samenwerking, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Samenwerking met cliënten en leveranciers

Overigens beperkt het samenwerken zich niet uitsluitend tot onze cliënten. Ook met onze leveranciers en andere (zakelijke) dienstverleners streven wij naar samenwerking, met als uiteindelijke doel onze cliënten de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Contact

Deel ons online

Gearwurk BV
K.R. Poststraat 91
8441 EN Heerenveen
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01