Referenties

Ottevangers Groningen

Wij werken al bijna zeven jaar samen met Jan Lolke en hebben heel veel contact met elkaar. Alle financiële vraagstukken, investeringen en keuzes die we moeten maken op ondernemersgebied overleggen we vaak wel met hem. Het gaat hier om een hechte samenwerking. Hij is een ondersteunende accountant. Dus niet alleen voor het papierwerk, maar ook samen dingen uitdenken, keuzes maken voor de toekomst en sparren. Het complete verhaal eigenlijk, veel meer dan alleen boekhoudkundig.

Jan Lolke heeft een andere werkwijze dan andere accountants. Ik heb de zaak overgenomen in 2009. Ik ben toen met Jan Lolke in contact gekomen en we hebben heel intensief samengewerkt. Dan weet je wat meer van elkaar, ook privé. Dan krijg je een andere band en een andere betrokkenheid. Als ik naar mijn collega ondernemers luister, dan is Jan Lolke nogal een meerwaarde. Hij heeft een betrokkenheid die andere accountants niet hebben, met name niet op de grotere kantoren.

Als je een goede menselijke relatie hebt, als er een extra laag in de relatie zit, dan kun je veel beter advies geven dan wanneer het contact oppervlakkig is en alleen op cijfers gebaseerd. Met een persoonlijke band kun je een veel betere samenwerking tot stand brengen.

De menselijke factor is bij Jan Lolke heel belangrijk. Daardoor is hij onze vertrouwenspersoon geworden. En een vertrouwenspersoon is heel belangrijk als je financiële keuzes moet maken of een andere richting gaat kiezen. Dan ben je wat eerder geneigd je ziel bloot te leggen dan wanneer je denkt: ‘Dit gaat hem eigenlijk niet aan dus laat ik het maar niet zeggen.’ Daardoor kom je veel beter bij de kern van de keuze.

Ik vind duurzaamheid in elke relatie belangrijk. Of dat nou met je accountant of met iemand anders is. Duurzaamheid is voor mij heel belangrijk. En ik denk dat dit ook voor Jan Lolke geldt. Het woord duurzaamheid is in onze relatie wel op zijn plaats. Snelle jongens zijn er al genoeg.

Stefan Hagenouw

Ottevangers Groningen

Contact

Deel ons online

 Gearwurk BV
Van Knobelsdorffplein 14
9203 DJ  DRACHTEN
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

 

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01