Referenties

Kroeze & Partners Vastgoed Heerenveen

Wij zijn in 1998 voor onszelf begonnen en hadden Nicolai & Tabak als accountant. Jan Lolke Dijkstra was hier vanaf het begin ons aanspreekpunt en het contact verliep naar volle tevredenheid. Toen Nicolai & Tabak werd overgenomen door accon, zijn we meegegaan zodat Jan Lolke ons aanspreekpunt kon blijven. Wij hoefden helemaal niet na te denken om ook mee te gaan naar Gearwurk. De reden dat we dat hebben gedaan is puur Jan Lolke.

Bij Nicolai & Tabak en later bij accon, hadden we niet dagelijks en ook niet wekelijks contact. Maar het contact was heel goed. Met name bij accon merkte je dat het een grote organisatie was. Nu zijn wij niet de grootste onderneming van Nederland, maar wij stellen persoonlijke aandacht wel op prijs. Daar zit ook echt het verschil vind ik. Sinds Jan Lolke voor zichzelf is begonnen is er veel meer persoonlijk contact. Jan Lolke initieert dit ook. Wij vinden het fijn om even lekker tegen elkaar aan te praten. ‘Hoe gaat het, waar wil je naar toe, wat voor plannen heb je?’ Dan is het ook belangrijk het eens van de andere kant te bekijken. Van de accountantskant zeg maar. Jan Lolke kent ons en ons bedrijf al zo lang. Hij is met ons meegegroeid, kent alle ins en outs van ons bedrijf.

Het gaat er niet alleen om dat je als onderneming aan het einde van het jaar een jaarrekening gepresenteerd te krijgen. Het gaat vooral om de weg daarnaartoe. Wij hebben een idee, een plan en hoe pak je dat het beste aan. Dat kunnen we met Jan Lolke bespreken. Daarbij komt nog dat wij binnen de projecten van Kroeze & Partners Vastgoed Heerenveen ook regelmatig de visie van een accountant nodig hebben en ook daarvoor kunnen we Jan Lolke inschakelen. Overbodig om nog toe te voegen dat Jan Lolke een hele correcte, nette man is.

Michael Kroeze

Kroeze & Partners Vastgoed Heerenveen

Contact

Deel ons online

 Gearwurk BV
Van Knobelsdorffplein 14
9203 DJ  DRACHTEN
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

 

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01