Ineke Patje

Ineke Patje

assistent-accountant

Sinds 1 maart 2016 ben ik werkzaam bij Gearwurk. Als assistent-accountant ben ik de rechterhand van Jan Lolke. Ik verwerk alle administraties en zoek alles tot zover uit, zodat Jan Lolke de jaarrekening kan maken.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van de online administraties voor onze klanten. Ook ben ik het aanspreekpunt voor onze klanten wanneer ze ondersteuning nodig hebben. Ik ga naar ze toe of ik log op kantoor in, zodat ik ze meteen op weg kan helpen. Ik werk zowel op ons kantoor in Heerenveen als op locatie bij de klant.

Ik heb Jan Lolke Dijkstra leren kennen bij Nicolai & Tabak. We hadden veel gemeenschappelijke klanten en werkten intensief samen. Ook na de overname door accon bleven we samenwerken. Nadat Jan Lolke voor zichzelf was begonnen met Gearwurk, duurde het niet lang voordat hij mij vroeg voor hem te komen werken.

Werken voor Gearwurk doe ik met heel veel plezier. Veel klanten zijn van accon meegegaan naar Gearwurk. Daardoor kenden de meeste klanten mij al, en ik hen natuurlijk. Het belangrijkste vind ik dat ik tijd kan maken voor de klanten. Wij hanteren niet het principe ‘uurtje factuurtje’. Dat haalt de druk enorm weg waardoor je meer toegevoegde waarde kunt leveren.

Ik voel me erg betrokken bij mijn klanten. Wanneer ze mij bellen of mailen met vragen vind ik het heel belangrijk om daar zo snel mogelijk antwoord op te geven. Ik merk dat de klanten dat ook waarderen. De lijntjes zijn bij Gearwurk natuurlijk ook erg kort waardoor we snel kunnen schakelen.

Zoals Jan Lolke omgaat met zijn klanten, betrokken en persoonlijk, zo gaat hij ook om met mij als zijn medewerkster. En ik kan zeggen dat het heel goed voelt om na een dag op kantoor bij het naar huis gaan van Jan Lolke te horen: ‘Ineke, bedankt voor wat je vandaag weer voor mij en onze klanten hebt gedaan.’ Waar word je als werknemer nog bedankt voor je inzet?

Mijn loopbaan in vogelvlucht

In 1982 ben ik begonnen als administratief medewerkster bij Zijlstra en Wisman. Vanuit deze functie ben ik doorgegroeid naar de functie assistent-accountant. In feite ben ik tot de overstap naar Gearwurk nooit van accountantskantoor veranderd. Door fusies en overnames veranderde echter wel in de loop van de jaren mijn werkgevers. Daardoor kwam ik van Zijlstra en Wisman bij De Jong & Laan Groep terecht. En daarna bij Nicolai & Tabak waar ik de doorgroei naar assistent-accountant heb gemaakt. Na de overname van Nicolai & Tabak werkte ik als assistent-accountant bij Accon. En nu dus naar volle tevredenheid bij Gearwurk.

Contact

Deel ons online

 Gearwurk BV
Van Knobelsdorffplein 14
9203 DJ  DRACHTEN
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

 

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01