Referenties

Henk Angenent

Jan Lolke is to the point, kort en zakelijk. Geen ellenlange verhalen. ‘Zo zit het in elkaar en zo is het beste.’ Bovendien kan hij heel goed luisteren en het is heel fijn als er goed naar je geluisterd wordt. Jan Lolke is goed ingelezen in ons bedrijf. Hij weet waar de knelpunten zitten en hij weet waar de positieve punten zitten.
We zitten een paar keer per jaar bij  elkaar, en natuurlijk eenmaal per jaar om de jaarcijfers door te spreken. Deze cijfers zijn in maart al klaar en dat is natuurlijk ook heel prettig. Daarnaast hebben we veel telefonisch contact.

Wat Jan Lolke onderscheidt van andere accountants is zijn brede vakkundigheid. Hij heeft een hele brede kennis, is niet gespecialiseerd op één gebied. Hij weet net zo goed te adviseren over privé als over bedrijfsinvesteringen. Daar weet hij overigens heel veel van.

Wat wij ook zo waarderen is dat we niet iedere keer een andere accountant hebben, maar constant dezelfde. We waren eerst bij een andere accountant en na onze overstap naar accon kwamen we in contact met Jan Lolke. Daar vonden we het al heel prettig dat wij één op één contact met hem hadden. Nu bij Gearwurk is het natuurlijk helemaal één op één.

Dat één op één is bij Jan Lolke ver doorgevoerd. Dingen die hij niet weet, daar zorgt hij voor dat hij de kennis verwerft. Of hij schakelt de benodigde expertise zelf in. We worden dus nooit doorverwezen naar iemand anders.

Henk Angenent

Woubrugge

Contact

Deel ons online

 Gearwurk BV
Van Knobelsdorffplein 14
9203 DJ  DRACHTEN
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

 

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01