Diversen

Disclaimer

Totstandkoming

De informatie op gearwurk-accountants.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Gearwurk BV. De uitvoering van en het onderhoud aan gearwurk-accountants.nl wordt gedaan door Gearwurk BV. Gearwurk BV besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van gearwurk-accountants.nl

Aansprakelijkheid

Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Gearwurk BV kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op gearwurk-accountants.nl

Links

Het is mogelijk dat via de internetsite van gearwurk-accountants.nl toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Gearwurk BV kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op gearwurk-accountants.nl, waaronder mede begrepen maar niet beperkt tot de materialen, foto’s, illustraties, namen, logo’s, merken en andere onderscheidingstekens behoren toe aan Gearwurk BV, haar klanten of eventuele licentiegevers.
Het beschikbaar stellen van deze informatie houdt geen licentie in voor het verveelvoudigen en/of verspreiden van deze informatie. Dergelijke handelingen zijn niet toegestaan zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Gearwurk BV, haar klanten of de betreffende derde, behoudens ingeval van wettelijk toelaatbare handelingen zoals het printen en downloaden van informatie op deze website voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Contact

Deel ons online

Gearwurk BV
K.R. Poststraat 91
8441 EN Heerenveen
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01