Referenties

Beryl Tassen Sint Annaparochie

Mijn zus Beryl deed de opleiding Mode en Design en leerde tijdens stage bij een bedrijf tassen maken. Nadat ze voor zichzelf een tas had gemaakt en op Facebook geplaatst, kreeg Beryl enthousiaste reacties van mensen die ook graag zo’n tas wilden.

We zijn toen heel klein gestart door wat leer in te kopen en een industriële naaimachine aan te schaffen. Al snel melden zich winkeliers die de tassen graag in hun assortiment wilden opnemen. Ondertussen verkochten we de tassen ook via onze webshop.

Nadat we gestart waren kregen we natuurlijk ook te maken met de financiële administratie en belastingtechnische aspecten. Er moest een jaaropgave worden gemaakt, er kwamen mensen in loondienst. Als ondernemer heb je iemand nodig die je hierin met kennis van zaken begeleidt.

Jan Lolke heeft ons zelf benaderd naar aanleiding van een krantenartikel over Beryl. Hij zet zich naast de grotere ondernemingen ook graag in voor kleinere ondernemers die nog wat moeten opbouwen. Hij zag wel iets in ons bedrijf en wilde ons helpen met groeien.

Wij hadden eerst een accountant die eenmaal een jaarrekening voor ons heeft gemaakt. Maar verder deden we alles zelf. Jan Lolke had gelukkig een heel andere aanpak: hij maakte voor ons inzichtelijk hoe we er voor stonden, gaf inzicht in de winst en gaf financiële handvaten. Wanneer de omzet te laag was, of de prijzen te laag, dan stuurde hij daar in. Hij heeft bijvoorbeeld ook een heel schema gemaakt van hoeveel tassen we moeten maken om een bepaald inkomen per maand te genereren. Voor ons is hij een enorme houvast.

Jan Lolke is enorm betrokken en altijd erg klantvriendelijk. Hij beantwoordt al onze vragen en zoekt dingen voor ons uit, het is hem nooit teveel. Daardoor hebben wij een bepaalde rust gekregen in de wetenschap dat het financiële gedeelte wel goed zit. Want dat is toch wel iets waar kleine bedrijven vaak op stuk lopen, wanneer je het financieel niet op orde hebt. Jan Lolke probeert heel erg mee te denken in oplossingen, ook op het gebied van werknemers en belastingen. En qua financiering is het vaak lastig voor kleine bedrijven: wat kan wel en wat kan niet. Wanneer wij een nieuwe aankoop willen doen is Jan Lolke heel betrokken in zijn advies. Kortom, wij zijn heel blij met Jan Lolke, hij heeft ontzettend veel voor ons gedaan.

Carmen van der Mossel

Beryl Tassen Sint Annaparochie

Contact

Deel ons online

 Gearwurk BV
Van Knobelsdorffplein 14
9203 DJ  DRACHTEN
Tel: 0512-745135
Mail: info@gearwurk-accountants.nl

 

Kvk: 62349740

BTW: NL854781420B01